BEOGRAD - Renomirani stručnjak za fizičku pripremu u košarci, prof. Vladimir Koprivica i Dr med. Tamara Stojmenović iz ordinacije za sportsku medicinu "Vita Maxima", biće predavači na seminaru o "Rastu i razvoju dece" u organizaciji Udruženja za medicinu sporta Srbije.

Seminar će biti održan u subotu 18. maja u klubu "Avantura"  a profesor Koprivica održaće predavanje na temu "Senzitivni periodi u razvoju motorike", dok će Dr Stojmenović predavati o "Uticaju košarkaskog treninga na antropometrijske, funkcionalne i motoričke sposobnosti devojčica u periodu sazrevanja"

Pored njih na seminaru će predavanja održati Dr Nenad Dikić iz Udruženja za medicinu sporta, Dr Đorđe Jelić priznati radiolog i asistent Dr Ana Vesković, sportski psiholog.

Ovaj seminar je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta za lekare, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Broj mesta je ograničen i prijave ljudi van ovih zanimanja nisu moguće.

Iz tog razloga portal kosarka24.rs je dogovorio preuzimanje predavanja i ona će biti u najskorije vreme objavljena na portalu.

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?