NOVI SAD - Trener Partizana Marina Maljković srećna je zbog novog osvojenog trofeja, ali i činjenice da su utakmice iz Novog Sada prenošene na televiziji.

"Još jedna titula. Srećna sam jako. Iskreno, i malo umorna od poslednjih nekoliko dana. Radujemo se ovoj tituli i srećni smo. Uvek su nekako veće emocije kod onog prvog trofeja u sezoni, u ovom slučaju trofeja osvojenog u Kupu, ali ovaj trofej nam je jako značajan jer smo ponovili prošlogodišnji uspeh iz Zenice kada smo osvojili ovu ligu prvi put. Jako mi je drago što je ženska košarka bila na televiziji dva dana. To je ogromna stvar. I pored svih problema, prikazana je lepa ženska košarka, bilo je jako puno dece, i neka ovo bude jedan pozitivan podstrek i apel svima u regionu da se maksimalna pažnja posveti ženskom sportu, jer je svuda problem, a potom i ženskoj košarci.
Jedva čekamo da krene plej-of. Startujemo u nedelju protiv Šapca. Nikad nam ne nedostaje motiva za osvajanjem novog trofeja. Ne mogu da ne priznam da želimo da pobeđujemo i dalje, da ostanemo neporaženi. Bila sam s razlogom jako ljuta na moje košarkašice posle polufinala, a sada moram da priznam da su me obradovale u finalu i prijatno iznenadile. Čestitam im na tome."

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?