U finalu Međunarodnog turnira "Vrbas 2012" igraće ekipe Voždovca i Radivoja Koraća.

Izabranice Zorana Tira u prvom meču potpuno su nadvisile mađarsku ekipu Vašaš iz Budimpešte. Iako još uvek u fazi kompletiranja ekipe, Voždovac se prikazao u lepom svetlu i ubedljivo slavio rezultatom 73:40 (19:14, 24:10, 17, 5, 13:11).
U drugom meču viđeno je više drame. Domaćin je pružio dostojan otpor ekipi Radivoj Korać, kojoj je ovo prva pripremna utakmica ove sezone. Gošće iz Beograda su većim delom imale rezultatsku prednost, ali je domaćin bio uporan i u nekoliko navrata bio nadomak preokreta: Vrbas Medela - Radivoj Korać  63:60 (12:16, 12:17, 18:17, 18:13). Ključni poeni na meču bili trojka Mirjane Beronje minut i po pre kraja za 62:58.

Prvi dan turnira protekao je u besprekornoj organizaciji ljudi iz Vrbasa.

U nedelju su na programu utakmice za plasman. Od 17 časova Vrbas Medela i Vašaš igraju za treće mesto, a finale između Voždovca i Radivoja Koraća na programu je od 19 časova. Po završetku finalne utakmice predviđena je dodela pehara i priznanja.

Voždovac: Katić, Prlja, Kovačević, Stanković, Radović, Trifunović, Vrančić, Marinković, Vojinović, Luković, Đoković, Grujić. Trener: Z. Tir.

Radivoj Korać: Čolić, Rodić, Beronja, Topuzović, J. Jovanović, Janković, Mandić, T. Jovanović, Vuković, Radić, Kapor, Anđelković. Trener: M. Pavlović.

Vrbas Medela: Ivović, Miljanović, Petković, Džuver, Cukić, Pucovski, Prajs, Rajić, Mišković, Vuković. Trener: D. Mudreša.

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?