Kadetska reprezentacija Srbije uveliko se priprema za Evropsko prvenstvo.

Posle starta priprema u Beogradu, Ivanjica je trenutni dom izabranica Miloša Pavlovića i stručnog štaba. Prema rečima jedne od predvodnica ove generacije srpskih kadetkinja Aleksandre Crvendakić, timska „hemija“ biće dodatni kvalitet ovog tima.

- Dobar smo tim, videlo se već posle prvih treninga da postoji hemija u timu. Znamo se skoro sve od ranije, baš smo složne i na terenu i van njega. Mislim da će ti odnosi biti naš dodatni kvalitet, mislim da ćemo na Evropskom prvenstvu imati pravu atmosferu – kaže velika nada srpske košarke.

Crvendakić već treći put sarađuje sa prvim trenerom reprezentacije Milošem Pavlovićem. Prošle sezone su izborili opstanak u A diviziji, potajno se nadaju da ove godine mogu korak više.

- Sa trenerom Milošem Pavlovićem sam dve sezone. Može dosta da nas nauči, dobro nas poznaje. Od nas se ne očekuje previše na Evropskom prvenstvu. Probaćemo da prođemo u najboljih osam reprezentacija, a možda možemo da uđemo i u borbu za medalje. Ipak, to će zavisiti i od toga kakve su druge ekipe – završava Aleksandra Crvendakić.

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?