Poslednjih nekoliko meseci Jelena Milovanović se više družila sa lekarima, nego sa košarkašicama.

Srpska reprezentativka povredila se u januaru i njen povratak svi željno iščekuju. Milovanovićeva je za sajt Eurobasket govorila o procesu rehabilitacije i povratku na parket u dresu nacionalnog tima.
- Situacija sa povredom je mnogo bolja. Još uvek sam u rehabilitacionom centru, u Vitoriji u Španiji, gde me je poslao nacionalni tim kako bih se što pre oporavila. Ovo je bio težak period za mene, jer nisam znala da ću ovoliko dugo odsustvovati sa terena. Ipak, ova četiri meseca su brzo prošla i sada kada mogu da hodam i da uradim neke stvari, osećam se sjajno. Još uvek je dug put predamnom, ali se nadam da ću biti spremna da igram za reprezentaciju u poslednjih nekoliko utakmica - rekla je Jelena Milovanović.
Srpska reprezentativka je ocenila da je kvalifikaciona grupa u kojoj se nalazi Srbija teška, ali da sve zavisi od igre našeg tima.
- Grupa je teška, sa dobrim timovima, a posebno su to Crna Gora i Poljska. Ali, mi moramo da se koncentrišemo na našu igru jer je to najvažnije. Imamo problema sa povredama Dajane Butulije i Saše Čađo, koje su važne igračice za naš tim, ali to ne može da nas zaustavi da postignemo naš cilj. Situacija se promenila na bolje za Srbiju sa novim trenerom, novim timom i nekim velikim igračima. Nadam se da nećemo biti samo biti blizu, već da ćemo ostvariti cilj ovaj put. Naša timska igra je najvažnija i ako to uradimo na pravi način, sve će biti u našim rukama - završila je Jelena Milovanović.

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?